ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το νέο βιβλίο του Γιώργου Δουατζή με τίτλο Ο Μουσουργός κυκλοφόρησε στη σειρά Πεζογραφία από τις εκδόσεις Στίξις.

Πρόκειται για ένα πεζογράφημα, του οποίου ο ήρωας Αλέξανδρος Πετρίδης είναι χρηματοοικονομικός σύμβουλος και εν κρυπτώ συνθέτης κλασσικής μουσικής. Μετά από περιπέτειες της υγείας του, τρικυμιώδεις ψυχολογικές καταστάσεις και σειρά διλημμάτων για την αποκάλυψη ή μη της κρυφής ιδιότητάς του, βλέπει το έργο του να γίνεται ευρέως γνωστό στις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές της Ευρώπης, ενώ κανείς δεν γνωρίζει ότι τα έργα είναι δικά του.

Η ζωή του Αλέξανδρου, διχασμένη. Τα διλήμματα, μεγάλα. Οι στιγμές των αποφάσεων, οριακές. Η εκπλήρωση και η ματαίωση των ονείρων, κυρίαρχες. Η τέχνη απέναντι στη στυγνή καθημερινότητα και το κέρδος. Η καταδίκη και ο θάνατος της ματαιοδοξίας, πεπρωμένο. Οι Ερινύες δικαιώνονται με την κάθαρση.

Υπό έκδοση είναι και το επίσης νέο έργο του Γιώργου Δουατζή Τα Κάτοπτρα. Σημειώνεται ότι η συνεργασία μας με τον Γ. Δουατζή θα συνεχιστεί με την έκδοση νέων έργων, αλλά και την αναδημοσίευση παλαιότερων βιβλίων του, τα οποία δεν υπάρχουν σήμερα στην αγορά, όπως το μυθιστόρημα Μη φεύγετε κύριε Ευχέτη και ποιητικές συλλογές.

__________________________________________________________________________________

Εκδόσεις Στίξις, Πλάτωνος 32, Κάντζα, Αθήνα 15351, τηλ.: 6972 242 956 Email: stixiseditions@gmail.com